värsta tomten

Har köpte en sååå cool tomte till gubben :)

Titta och njut!

http://www.jezzi.se/VR/MVI_8138.AVI


manlighet

Egentligen gillar jag inte kedjebrev - bara så ni vet :)
Men det här va riktigt bra :)

Vad enkelt livet skulle va om man va man

- En femdagars semester innebär en liten, nätt övernattningsväska.

- Ett telefonsamtal tar i genomsnitt 30 sekunder.

- Köer till herrtoaletten förekommer inte.

- Alla ens orgasmer är äkta.

- Du behöver inte bära runt på en väska med saker du i realiteten inte har någon nytta av.

- Du kan gå på toaletten själv och behöver inte tre personer som skall följa med och stötta dig.

- Du kan vara duschad och färdig på 2 minuter.

- Genom att samla all disk och göra en kraftansträngning en gång var tredje vecka sparar du både tid och pengar

- Förberedelserna inför ditt eget bröllop ordnar sig utan din egen inblandning.

- Om någon glömmer att bjuda dig till någonting betyder det att de glömt att bjuda dig; Inte att de hatar dig och de kan dessutom fortfarande vara dina vänner.

- Du behöver inte raka dig nedanför halsen.

- Inga av dina arbetskamrater kan få dig att gråta.

- Du behöver inte krypa upp och lägga dig mot ett hårigt arsle i sängen varje kväll.

- Ingen höjer på ögonbrynen eller tar notis om att du är 37 och fortfarande singel.

- Du kan skriva ditt namn i snön.

- Du har ingen biologisk klocka som tickar.

- När man fönstershoppar kommer man verkligen hem med ett fönster,

- Du behöver inte städa hela huset för att någon skall komma och läsa av elen.

- Du känner aldrig något överhängande behov att stoppa en kompis som skall gå med någon hem för ett "one-night-stand". Tvärtom hjälper du och uppmuntrar honom.

- Din bilmekaniker ljuger inte för dig eller talar med dig på Kalle Anka-nivå.

- Du skiter i att ingen märkt att du klippt dig.

- Du kan titta på TV med en kompis i flera timmar utan att säga ett ord och ändå inte behöva oroa dig om huruvida han är sur på dig.

- Hela världen är din personliga pissoar.

- Ett humör oavsett vecka.

- Samma jobb, mer betalt

- Grått hår och rynkor ger dig karaktär och personlighet

- För att slippa sjukdomar behöver du inte sitta på huk 20 cm ovanför ringen när du går på en offentlig toalett.

- Människor tittar dig i ögonen och inte på din bröstkorgen är du pratar med dem.

- Om du glömmer att ringa en vän som du lovat ringa kommer inte dina andra vänner att försöka ta reda på vad du har emot honom.

- En vacker dag kommer du att bli gubbsjuk - och du ser fram emot det!

- Du måste inte komma ihåg allas födelsedagar och liknande, hälsningar och presenter ordnas automatiskt ändå.

- Livet går vidare, även om man inte har rena lakan.

- Att ha ölmage är ett utmärkt skäl till att bära T-shirt

Telefonterror

Har suttit i telefon idag... i 4 timmar har jag jagat nämndemän till en kommande förhandling :/ Jobbigt att vara trevlig igen o igen o igen o igen... =)

Sitter o väntar på att Fredrik ska komma upp från Sundvall.... ska bli skönt att ha nån mer i huset igen... är läbbigt att va ensam.. o dom mesiga hundarna vi har lär ju inte avskräcka någon inbrottstjuv direkt =)

Skjutsade svägerskan till flyget idag - hon blir borta i 2 veckor nästan.... undrar hur lillebror ska överleva? Ska ut o shoppa lite med honom imorgon iaf =) O sen blir det nog till att åka o hälsa på en hel del framöver så man ser att han har det bra :)  Han bjöd mig på lunch idag - gott som sjutton =) Jag tänker inte skriva vad vi åt - då får jag stryk av E när jag hon kommer hem ;)

Kram på er!
Vi hörs....

Tidig hemgång..

Vi blev bombhotade på jobbet idag..... blev lite konfunderad när det kom 4 polisbilar o massvis med poliser indrällande.... tänkte att "va sjutton va många som ska vittna idag".. hehe...

Skönt med tidig hemgång dock :)

Huvudvärk :(

Vaknade idag - med en dunkande huvudvärk. Hualigen... dessutom är jag själv på jobbet, kollegan som brukar ta hand om alla besökare i receptionen är ledig. Så jag måste både se och va trevlig hela dagen, *grr*... urk...

Funderar på att boka ett spinningpass ikväll - kanske man kan cykla bort smärtan =)

Ikväll är jag själv hemma också! Fredrik åker på kurs ner till Sundsvall (IKEA-staden!!!).... han ska minsann få sova på hotell han också. Hoppas dom får det bra :)

Undrar vad man ska passa på att göra när man är ensam? Nån som har några ideér? Synd vi inte har badkar -då hade jag definitivt legat i det =)

Nä... man kanske ska jobba lite... men vi syns o hörs!

Kram!

Måndag morgon....

O jösses så trött jag var.... hade en till i sängen som inte ville kliva upp.. tror han snoozade på väckarklockan från kvart över sex till tio över sju, hehe..

Men nu är jag iaf på jobbet - o inte så farliga högar som jag trott. Lär ju ha att göra hela dagen, men det e bara skönt =)

Hoppas ni får en underbar vecka! Vi syns o hörs!

/Jasmine

Snickarfredrik...

Mattan på plats...... är pinsamt hur sneda väggar det är i vårat hus... o kanske inte världens smartaste att välja rutig golvmatta då heller, men men... det syns nog mindre när alla inventarier är på plats =)

Snickarfredrik

Panelen som syns till höger skall målas vit... o så lister.... o toastol.... o handfat....o badrumsmatta.... o vägghyllor... o spotlights i taket....

Kommer bli fin fint =)

Family

Nää jag lovar... dom ska aldrig vara i sängen... hmpf.... här ser man hur det gick med det löftet =)
Skönt att det inte var jag som bröt det iaf, haha...

137569-1

Söndag.....

Äntligen hemma igen! O nu är det nog lååång tid kvar tills nästa kurs! Fredrik berättade dock när jag kom att nu var det minsann hans tur att åka iväg :) han ska ner till Sundsvall nästa vecka. Bara en natt - tack o lov :)

Drog med mig mamma och pappa till IKEA i fredags. O ta mig sjutton, va det inte pappa som shoppade mest =) Imponerade =)

Fick besök igårkväll av Lillebror och E! Dom hade lånat sig en bil över helgen för att klara av alla stora tunga inköp :) Kul som sjutton att se dom! Ibland är det lite trist att bo ute i skogen, iaf om man räknar den sociala biten - folk tycker ju att 3,5 mil är såååååå långt... Men va sjutton... Prioriteringar! Det är vad livet handlar om hela tiden :)

Ska hjälpa Fredrik lite mer i lilltoan. Håller på med renovering... igen... Matta är lagd, nu ska bara spont spikas upp på väggarna, nytt tag med spotlights fixas, och sen mååååla mååååla =) Kommer bli såå fint såå... Ni som kommer hit över jul/nyår lär ju få se det då =)

Tjing så länge!

/Jasmine

Torsdag kl 16:41

Jag har gjort det! För första gången i hela mitt liv! O det känns bra! RIKTIGT bra faktiskt, längtar efter att få göra det igen....

Har shoppat prylar till vår kommande Anton, Johan, Sofia eller vad sjutton vi ska komma överrens om att den ska heta. En ROCk-napp, labanvantar o en labanmugg :))). Jag hade lätt kunnat köpa så mycket mer! Kanske tur att inte plånboken direkt är överfull för tillfället.

Laban

Såg en kändis på Babyland också!! Hon bytte till vinterdäck på barnvagnen *fniss*. Jag minns att hon va med i rederiet nån gång för länge sen, men minns verkligen inte vad hon heter?

Blev middag igår också förresten. Med mor far och Sven! Vi körde till Solna till en restaurang som serverade REJÄLA portioner och riktigt god mat! Toast skage, biff m pommes o bearnäsås. Min dietist skulle jubla =)

Nu är det dags att springa ut till taxin. Vi hörs igen - om inte tidigare så den 20.e när det är dags för nästa kursomgång. Denna gång på Sjöfartshotellet på söder i Sthlm. Spännande va :)

Tjing tjong!

*Phju* kl 18:06

Sådär ja - 20 min på "promenadbandet" o en massa konstiga maskiner. Tacka vet jag IKSU-spa, finns verkligen inget bättre ställe att träna på än där.. man är lite bortskämd tror jag... Men men, några muskler fick sig en genomkörare iaf. Synd dom inte hade något body-pump pass. Då hade jag hellre gått på det.... ger lite mer känns det som...

Nu blire dusch o sen middag!

Återkommer

Tisdag 7 november 17:03

Oj, en hel dag med föreläsningar o jag känner mig fortfarande pigg! Har varit ner till receptionen och köpt en träningsbiljett, så nu blire styrketräning innan middagen! Känner knappt igen mig själv :)

Åt dock en dammsugare till fika - så helt wakko har jag inte blivit, hehe

Kursen känns verkligen mkt bättre denna omgång. Mycket piggare, känner kursvännerna bättre, godare mat (även om vi till lunch fick svart pasta o scampi!). Vi fick iaf inga pinnar att äta med, och ingen soppa gjord av gamla alger... Ikväll blir det kyckling, återkommer senare och rapporterar om den...

Nu ska tränas!! bbl... kram

Tisdag 7 november kl 8.36

Tänkte egentligen överraska någon med att skriva ett långt och handskrivet brev. Men vem sjutton orkar läsa det i dagens stressade samhälle? O för att inte göra någon ledsen för att jag inte valde att skicka något till just den personen kom jag på att varför inte härma ladye o skaffa mig en blogg jag också :)

Sitter nu på ett hotellrum igen, denna gång Palace hotel på S:t Eriksgatan i Stockholm. Börja känna mig lite berest nu nästan =) 15 hotellnätter på en månad är väl inte illa???

Dom lovade internet på rummet här, men jag vet i sjutton om jag skulle kalla det INTERNET.. nä. fy sjutton.. seg som fan och går helt enkelt inte att använda :/ O det skulle man betala 60 kr/dygn för... sjukt...

Idag börjar utbildningen kl 9 - skönt med sovmorgon, och hotellfrukost! Det är enkelt att följa dietistens råd när allt finns serverat! Igår tog jag mig en promenad i Stockholmsstressen. Alla va väl på väg hem eller nåt, för sjutton vad dom sprant! Ändå fick jag köra om några (!) - inte illa pinkat av en insnöad norrlandstant va?!?

På onsdag kommer mor, far och Sven upp till huvudstaden för att äta middag med mig! Trevligt, trevligt! Tänkte bege mig ut och sondera terrängen ikväll!

Men nu är det dags att bege sig ett par våningar ner och försöka hitta konferenslokalen där man ska hålla till de närmaste tre dagarna. Hmmm en tant som skrapar triss på TV. JAG VILL OXÅ VINNA!... 100.000 fick hon........  Det skulle inte sitta helt fel :)
Men du... vi hörs ikväll

tjing tjing

RSS 2.0