Söndag.....

Äntligen hemma igen! O nu är det nog lååång tid kvar tills nästa kurs! Fredrik berättade dock när jag kom att nu var det minsann hans tur att åka iväg :) han ska ner till Sundsvall nästa vecka. Bara en natt - tack o lov :)

Drog med mig mamma och pappa till IKEA i fredags. O ta mig sjutton, va det inte pappa som shoppade mest =) Imponerade =)

Fick besök igårkväll av Lillebror och E! Dom hade lånat sig en bil över helgen för att klara av alla stora tunga inköp :) Kul som sjutton att se dom! Ibland är det lite trist att bo ute i skogen, iaf om man räknar den sociala biten - folk tycker ju att 3,5 mil är såååååå långt... Men va sjutton... Prioriteringar! Det är vad livet handlar om hela tiden :)

Ska hjälpa Fredrik lite mer i lilltoan. Håller på med renovering... igen... Matta är lagd, nu ska bara spont spikas upp på väggarna, nytt tag med spotlights fixas, och sen mååååla mååååla =) Kommer bli såå fint såå... Ni som kommer hit över jul/nyår lär ju få se det då =)

Tjing så länge!

/Jasmine

Kommentarer
Postat av: mamma

det var riktigt trevligt att vara på Ikea tyckte även pappa.Tur det kommer hit nån ibland så det händer något annorlunda,pappa är ju inte lätt att övertala.kram

2006-11-26 @ 18:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0