Åh regnet det bara öser ner..

Regnet har hittat till Västerbotten! Såg att dom lovade 50 mm närmaste dygnen... får hålla tummarna för att det inte blir hemma hos oss med tanke på att vi lever utan fönster i köket just nu...

Det är inte bara det vi är utan.... utan kök, utan badrum = utan dusch.. fredrik har satt upp någon provisorisk utomhus med genomskinlig plast... använde den utan att veta hmmm... o sen kom åkande hem o såg att man såg rakt igenom.... hmmmmmmmm är det mulet funkar den dock =)

Räknar dock med golv att gå på i köket igen denna vecka... o sen badrummet nästa vecka... dom har jobbat på bra dom små liven..

Annars är väl livet som vanligt... somnar vid tolv.. ramlar ur sängen vid halv åtta... o e på jobbet tio över =).. ingen ide att gå upp tidigare när man varken kommer åt kylskåp eller dusch... tur vi har lilltoan på övervåningen... även om man märker av att det inte bara är en fördel att ha egen toa till sovrummet.... iaf inte när lillebror o fredrik ska göra nr 2 precis innan man ska sova :)

Har hittat en bil jag vill ha - en röd o fin golf =) för jo.. jag ska få en egen bil =).. måste ju ha två nu när fredrik ska börja köra lastbil o börja vid 6 på morgonen... *ryys*....  fredrik skulle först köpa nån dyr pickup... men att köra två stora bilar fram o tillbaks 3.5 mil enkel väg.. det blir dyrt.... så vi köper en liten mindre rapp golf till mig istället =) wiiohoooo... fasen så underbart med egen bil :)... den ska lull-lullas för brinnande livet =).. funderade på leopardfärgade stolar ett tag - men då skrek fredrik, haha...

Har lugnt på jobbet idag - skönt! Funderar nästan på att se om jag kan gå hem tidigt =)

Kommentarer
Postat av: zeekay

Leopardfärg? Jösses... tur att du har Fredrik :)

2007-07-31 @ 12:44:58
URL: http://zeekay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0