adoptionsuppdatering..

Hej,
Tack för mailet.
Ni har idag 19 ansökningar före er på väntelistan med klara hemutredningar och medgivanden och som i första hand önskar adoptera från Vietnam. De flesta av dessa står dock på väntelistan även hos AC eller FFIA eller hos båda organisationerna. Gissningsvis har de anmält sig dit ungefär samtidigt som till BFA-A. Säkert kommer några att påbörjas av de andra organisationerna, vilket gör att det är av avgörande betydelse för väntetiden hur det fungerar i Vietnam för alla de svenska organisationerna.
Vi räknar med en väntetid i registret i Sverige mellan 1,5 - 2 år. Det är tyvärr omöjligt att säga något närmare. Allt gäller också under förutsättning att det fortsätter att fungera på samma sätt i år som det gjorde under förra året.
Vänliga hälsningar

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vad betyder det då? Ska jag säga grattis eller beklagar...Men nitton stycken är väl inte så många eller?
Kram/E

2007-03-20 @ 17:21:37
URL: http://ladye.blogg.se
Postat av: zeekay

Är det inte lite fräckt att man får stå i flera köer samtidigt? Då tar man ju upp tid (?) och köplatser för andra eller tänker jag fel? Fast ni kanske också står i flera köer :) Men 1,5 år är väl lagom, då hinner ni bygga färdigt :)

2007-03-20 @ 18:59:18
URL: http://zeekay.blogg.se
Postat av: Mia

Hej vännen!
Visst är det underbart när de speciella breven kommer. Kommer ihåg att vi hade något liknande i vårt brev, vi hade iofs bara 1 familj före i vårt brev, MEN lyssna här. Dagen efter vi fick brevet så fick vi bb!!! Så det finns inget som säger att inte under sker.
Kram
Mia

2007-03-20 @ 22:16:18
URL: http://famkarlsson.webblogg.se
Postat av: Mia

Hej vännen,
Visst är det härligt när man får lite info. Kommer ihåg att vi också fick ett sådant brev, fast vi hade iofs bara en familj före oss i kön, MEN det häftigaste var att dagen efter brevet kom till oss så fick vi bb. Så det finns inget som säger att inte under sker.
"Hang in there"!!!
Kram
Mia

2007-03-20 @ 22:28:36
URL: http://famkarlsson.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0