Raketfart...

Ja, så var vi igång med husbygget då =).. ofrivilligt...

Satt o bläddrade bland alla papper vi samlat i en pärm o hittade förhandsbeskedet vi fått från kommunen på tomten. Såg att det gick ut i slutet av april, men tänkte samtidigt att det spelar ju inte så stor roll - eftersom vi fått förhandsbesked så borde vi ju få bygglov också.

Men icke sa nicke - jag kollade med kommunen för säkerhets skull. Vi inväntar ju avstyckning också - o kan man bygga på en tomt som inte hunnit bli avstyckad än. Jo.. det skulle gå bra... MEN 1 maj väntar nya lagar vad gäller Strandsskyddsdispens! Som innebär att man inte alls kommer få bygga så nära sjön som vi tänkt.. ja.. om man överhuvudtaget för bygga i närheten av den - sånt skulle kräva en lång utredning av kommunen i varje enskilt fall. "Ni kan vara glada om ni får bygga under 2010 trodde hon. !!!.. Jösses....

Men då la hon till - "om ni inte kommer in med bygglovshandlingar innan den 25 april".....

*gulp*...

Sååååå... vi hade ju redan bestämt oss för hus iaf....  Fredrik ringde husförsäljaren o förklarade läget.... så... handlingarna kommer vara inne den 24:e ... senast...

Med andra ord.... preliminär leverans vecka 49... Inflyttning senast vecka 3...

Coooolt =)

Till helgen ska vi åka o pricka ut vilka träd vi vill behålla - den 20.e kommer skördaren o rensar =)

Here we go!

Kommentarer
Postat av: mamma

roligt att det händer nått.Ni vet var vi finns om det skulle behövas handräckning eller vad det heter,det vi duger till.Kram.

2009-04-08 @ 13:42:45
Postat av: Caroline

Jösses, full fart. Kan inte hjälpa att jag tycker det är väldigt likt dig :) Lycka till och det ska bli väldigt spännande att se när det är klart, då kommer jag!

2009-04-09 @ 15:07:58
URL: http://www.pysslig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0