Hejdå Estrella

Så var det då dags... för Estrellas sista dag i livet.... det var med vånda vi begav oss till husvagnen för att hämta henne och göra resan till Veterinären. Naturligtvis var hon extra gullig när vi kom dit, la huvudet i knät på Fredrik för att få lite extra kli bakom örat.. o den obligatoriska tassen va givetvis också uppe.

Hon har verkligen inte mått bra de sista två veckorna, och trots all medicinering var det bara att inse. Hennes tid hos oss var slut. Att hon bara skulle få vara med oss 3 år var ju inget någon av oss trodde. Att hon var en helt underbar hund - ja det tror jag att alla som träffat henne kan hålla med om. Hon fick ju till och med vara med på vår vigsel - i knät på J.

Vi har otroligt många härliga minnen av henne. Ja, usch.. att man har så mkt vätska i tårkanalen hade jag ingen aning om.. och att jag skulle fälla alla dessa tårar över en fyrbent vän, ja det trodde jag inte för några år sedan.

Det känns ändå skönt att veta att hon nu är tillsammans med både Fanny och Christina på ett bättre ställe. Frisk och kry, springer över ängarna o plaskar i vattnet på det sättet som bara hon kunde göra.

Massor av kramar till dig Estrella - matte kommer alltid sakna dig...


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Ja hon kan ju jaga Tajzon över ängarna där uppe.

Och bli kliad och gå på långpromenad tillsammans med Christina och Fanny.

Det gör ont, men hon har det bra

KRam på dig

2009-09-03 @ 17:57:00
URL: http://ladye.blogg.se/
Postat av: Caroline

Usch, så trist! Massor med kramar!

2009-09-03 @ 20:35:21
Postat av: Anders

Man får försöka att glädjas över den tid man haft tillsammans, istället för att vara ledsen över den tid man missar.

2009-09-04 @ 14:51:13
Postat av: mamma o pappa

Estrella var en underbar hund,vi saknar henne och minns henne med stor glädje och många sköna minnen. hon har ju säkert det skönt i sin djurhimmel.Kram.



2009-09-04 @ 21:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0